Friss hírek

Magyar válogatott: Két játékosunk a Kínába utazó keretben

A magyar válogatott második alkalommal vesz részt idén Kínában a Belt & Road BS nevű felkészülési tornán. A négycsapatos rendezvényen a házi gazdák mellett Csehország, Azerbajdzsán és a mieink vesznek részt. A mezőny annyiban változott 2017-hez képest, hogy a Dél-amerikai Chile csapatát Azerbajdzsán váltja fel idén.


A magyar válogatott Ughy Márk szövetségi kapitány és az új szakágvezető, Rédei Norbert vezetésével összetartáson vett részt Telkiben március elején. Ez volt a válogatott első 2018-as hivatalos programja és az első alkalom ahol a játékosok megismerkedhettek az új szakágvezetővel.


Az összetartásra a felnőtt válogatott és az U20-as válogatott helyekre reálisan pályázó játékosok voltak hivatalosak. A ’bő’ keret különböző fizikai felméréseken vett részt és az edzések között a játékosok megismerkedhettek a 2018-as esztendőre támasztott szövetségi elvárásokkal. Ilyen cél például az ’A’ csoportba való feljutás és az Európai Játékokon való részvétel.


Az FC Junior Sport csapata büszkén fogadta öt játékosának meghívását Telkibe Ughy mester és Berkes László U20-as kapitány által, hiszen a válogatott alapembereinek számító Rutai Balázs és Szentes-Bíró Tamás mellett meghívást kapott a tavalyi szezonban kitűnően teljesítő Rádi Martin és a reneszánszát élő Bullás Imre is, valamint az U20-as válogatott kapus, Nagy Gergő.


Ezen keretből alakult ki az utazó 12 játékos névsora az április elején rendezendő felkészülési tornára. Az újabb fiatalításon átesett magyar válogatottba a kapitány behívta Rutai Balázst és Szentes-Bíró Tamást a kínai turnéra. A két ifjonc 2017-ben is tagja volt az akkor első helyen végzett csapatnak Kínában, amely sikerből Rutai két, míg Szentes-Bíró négy találattal vette ki részét.


Az FC Junior Sport csapata sok sikert kíván a magyar válogatottnak a felkészülési tornára! Reméljük a csapat idén is elhozza a trófeát.

Partnereink

continental.jpg
mlsz.jpg
casablanca.jpg
furgenyuszi.jpg
floridonet.jpg
oliva.jpg

Média partnereink

tv8.jpg
radio88.jpg
sbw.jpg
szegedtv.jpg
szegedma.jpg
delmagyar.jpg

6729 Szeged Szabadkai út 79.

  • Email: info@futsalszeged.hu
  • Telefon: +36 70 375 11 09

Közösségi oldalaink

Nem szeretnél lemaradni?
Kövess minket és értesülj elsőként klubbunk legfrissebb híreiről!

 

facebook
google plus
instagram
youtube logotype
facebook_page_plugin

Search