Friss hírek

Ismét rangadót nyert az FC Junior Sport: úton a célok felé

Fontos győzelmet aratott az FC Junior Sport a Kelebia ellen hétfő este a 300 néző előtt lejátszott Futsal NB III rangadón, amellyel így 9 pontra növelte előnyét az üldözők előtt az osztályzóért folytatott rájátszásban

 

A Futsal NB III Csongrád megyei régió rájátszásában hétfőn este két, a rájátszásban még száz százalékos csapat csapott össze az újszegedi sportcsarnokban. A hazaiak, az FC Junior Sport veretlenül és 6 ponttal a riválisai előtt fejezte be az alapszakaszt, amely előnyt a versenyszabályok szerint tovább is vitt magával az osztályzóért folytatott harcba. A Bács-Kiskun megye legjobbjaiból összeállított vendégeknek, a Kelebiának a hétfői összecsapás jelentette az utolsó esélyt arra, hogy az osztályzón való részvétel jogát kiharcolják a házigazdák ellen.


A közel 300 nézőt a helyszínre vonzó mérkőzés kelebiai helyzetekkel és elpuskázott Junior Sport lehetőségekkel indult, de a fegyelmezetten védekező és villámgyors ellentámadásokat vezető szegedi fiatalok bevették a vendégek kapuját az első játékrész 15. percében Patai Balázs találatával. Az első játékrész több gólt nem hozott, csak közönségszórakoztató játékot kapus bravúrokkal mindkét oldalon.


A második játékrészre a csapatok nagy elszántsággal érkeztek ki. A Junior Sport el akarta dönteni a mérkőzést, a vendégek pedig meg akarták fordítani az eredményt. Farkas András behozatalával a Kelebia tovább erősítette veszélyes center játékát és keserítette meg a hazai védelem életét az elöl megtartott és a felfutóknak lekészített labdákkal.


A szegediek védelme fegyelmezett védekezésével ’állta a sarat’, hogyha nem Vecsernyés védett, akkor a csapattársak segítették ki őt a vonalon. Egy jó védekezésre lehet építeni, szokták mondani és a Junior Sport fiataljai építettek is. Ügyes labdatartással, sok mozgással, jó felpasszokkal és kiemelkedő egyéni megoldásokkal Tombácz Róbert tanítványai maguk mögé utasították a termetesebb kelebiai játékosokat.


A 27. percben a fiatal Albert Csaba, a 31.-ben Rádi Martin volt eredményes egy-egy szép összjáték után. A 32. percben még a Kelebia válaszolni tudott egy szép góllal, de a szegedieknek nem volt megállás. Bullás és Juhász rutinját kihasználva a hazaiak levezényelték a meccs hátra lévő részét és a Deák Donát vezette listavezető megérdemelten tartotta otthon a három pontot. A 35. percben a sérüléséből lábadozó Juhász állította be a 4-1-es végeredményt.
Három mérkőzéssel a rájátszás vége előtt a Junior Sport a lehető legjobb pozícióban várja az utolsó néhány összecsapást. A csapat szurkolói legközelebb a március 12.-én láthatják az FC Junior Sportot hazai pályán a rájátszásban harmadik helyen álló Mórahalom ellen. A mérkőzést 20:00-kor rendezik az újszegedi sportcsarnokban.


VT

Partnereink

continental.jpg
mlsz.jpg
casablanca.jpg
furgenyuszi.jpg
floridonet.jpg
oliva.jpg

Média partnereink

tv8.jpg
radio88.jpg
sbw.jpg
szegedtv.jpg
szegedma.jpg
delmagyar.jpg

6729 Szeged Szabadkai út 79.

  • Email: info@futsalszeged.hu
  • Telefon: +36 70 375 11 09

Közösségi oldalaink

Nem szeretnél lemaradni?
Kövess minket és értesülj elsőként klubbunk legfrissebb híreiről!

 

facebook
google plus
instagram
youtube logotype
facebook_page_plugin

Search